Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Jak zastínit střešní okna?

Co na střešní okna?

Moderní střešní okna jsou vhodným řešením, často používaným ve stavebnictví. Prosvětlují interiér, umožňují větrání podkroví a poskytují výhled do okolí. Avšak v letních měsících nám sluníčko praží více a více, proto je lepší si střešní okna zastínit. Dnes se soustředíme na interiérové stínění. Vybrat si můžeme Zcela zatemňující roletu, která vám zajistí úplnou tmu v místnosti, je tedy ideální pro ložnice. Na výběr je mnoho barev a vzorů. Myslíme i na naše nejmenší, aji pro ně máme připravené látky s dětskými motivy Starwars, Medvídek Pú, Ledové Království a nebo Auta. Zastiňovací roleta jednoduchým způsobem změkčí světlo pronikající dovnitř. Průsvitný materiál dodává jemný barevný odstín světlu v místnosti a tlumí jeho ostrost. Máme ji k dispozici s vodícími lištami či v ekonomické variantě s háčky. Další velice moderní variantou je plissovaná roleta. Má flexibilní bezpolohové nastavení, umožní vaši místnost zaplavit měkkým světlem z 20 různych barev a vzorů. Pro úsporu energie je vhodná Dvojitě plissovaná roleta, která má na vnitřní straně hliníkovou vrstvu, která podstatně zlepšuje její tepelně-izolační vlastnosti až o 21%. Látky jsou zcela zatemňující a není uchycená na horním ani dolním rámu okna, takže si ji nastavíte podle vlastních představ. Pokud toužíte po eleganci, vsaďte na Římske rolety, s množstvím krásných látek, které se snadno dají vyměnit v rámu za jiné. Pro snadnejší umytí okna lze látku sejmout.

Možností zastínění střešních oken je mnoho, stačí si jen vybrat.

Doporučujeme pro výběr bezplatnou schůzku s obchodním zástupce, který vám pomůže s výběrem tak, aby vyhovoval nejlépe vašim potřebám.

Přejít na nabídku stínění střešních oken

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: