Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Jak zastínit prostory, kde máme střešní okna? Máme pro Vás variantu: ScreenSky

V letním období mnoho z nás řeší, jak a čím správně zastínit svá obydlí. Zejména největším oříškem jsou prostory v podkroví, kde na nás čekají střešní okna a sluníčko tam většinou svítí od východu až po západ.

Interiérové stínění nám sice zastíní pokoje, ale tepelné faktory moc neovlivní. Proto nejlepší variantou, jak si zpříjemnit pobyt v podkroví, je si pořídit venkovní stínění ve formě Screenové rolety – ScreenSky.

Screenová roleta představuje moderní variantu zastínění pro střešní okna. V létě ochrání podkroví před přehříváním, v zimě zabrání úniku tepla. Navíc chrání okno před poškozením povětrnostními vlivy, tlumí venkovní hluk a zajistí dostatečné soukromí.

Ovládá se pouze manuálně, ale na výběr máme ze široké škály barev a také materiálu.

Látka je složena ze skelných vláken potažených vrstvou PVC, čímž je zajištěna její vysoká odolnost proti působení vnějších vlivů jako vítr, teplo nebo vlhkost. Stažením rolety nejsou nijak omezeny funkce okna.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku screenové rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: