Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Jak správně vybrat barvu do interiéru

Barvy mají obrovskou sílu. Ovlivňují naši náladu, pocity, aktivitu. Barvy vnímáme každý jinak. Obklopují nás všude a zásadním způsobem dotvářejí náš životní prostor. Vhodnost barev v jednotlivých místnostech určuje převažující funkce pokoje. Obecně platí, že do místností, kde je potřeba vyvíjet nějakou činnost a interakci s ostatními, by neměly přijít příliš studené barvy, a naopak do pokojů určených k relaxaci a odpočinku se nehodí syté teplé barvy.

Při výběru odstínu a intenzity barvy musíme také přihlédnout k tvaru, velikosti a poloze místnosti ke světovým stranám a také tomu, jak světlá či tmavá je místnost a jak působí dopadající světlo v různou denní dobu. Jednou z mnoha výhod, které má jakékoli interiérové stínění vyrobené z látek, je opravdu široký výběr možných typů, vzorů a barev. Díky tomu máte možnost opravdu vyladit svůj interiér přesně podle svých představ a potřeb. Pastelové barvy se využívají především v dětských pokojích. Jejich jemné odstíny však můžou oživit kterýkoliv pokoj. Oblíbíte si je pro jejich nevtíravost a decentnost.


S příchodem slunečních dnů se k pastelovým barvám vracíme stále více. Mentolovou, růžovou nebo meruňkovou nevídáme pouze na tričkách a šatech, ale také v našich interiérech. Tak se nebojte zaexperimentovat. V našem širokém výběru barev si vybere každý podle svým představ.

Máte zájem o stínění? Chcete si prohlédnout látky nebo si nechat poradit od odborníka?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s Vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí Vám s nejvhodnějším řešením.

Přejít na nabídku stínění

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: