Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Jak si připravit markýzu na zimu

Látky markýz jsou opatřeny impregnací a jsou voděodolné. I samotný sklon vám zajistí pravidelný odtok vody, ale i tak je nutné ji před zimou bezpečně ochránit. Údržba látky nevyžaduje speciální ochranu, jen v případě zašpinění je třeba použít vlažnou mýdlovou vodu max. teplota 30°C a následně omýt čistou vodou. Hlavní je ji ponechat řádně proschnout, než ji svineme, aby nám během zimy nezahnívala. V případě velkého zašpinění hlavně nepoužívat silný proud vody pomocí tlakového čističe. Stačí silné ruce a trpělivost.

A jak na ochranu konstrukce? Samotná konstrukce je též opatřena nástřiky ze speciálních nekorodujících barev, ale před zimou je dobré ji omýt vodou se saponátem a nechat oschnout. Poté musíme zkontrolovat šrouby, kterými je markýza připevněna. Nesmíme však také zapomenout na kloubová ramena. Vše řádně promažeme a očistíme. Necháme oschnout a celou markýzu zatáhneme.

V případě markýzy na dálkové ovládání nakonec provedeme kontrolu ovladače popř. výměnu baterií.

Pokud se budeme markýzám věnovat a udržovat v čistotě, jistě nám poslouží i několik dalších let.

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: