Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Jak pořídit nové žaluzie?

Internetový obchod – jasná volba pro kutila

V současnosti je nakupování v rámci internetových obchodů velice populární a to nejen pro jeho komfort. Výběr stínící techniky podléhá jen a pouze vašemu rozhodnutí. Před odesláním objednávky musíte:

  • zaměřit správné rozměry, které budou následně vyrobeny;
  • vybrat barvu lamel žaluzií nebo látku;
  • zvolit výšku, stranu a způsob ovládání;
  • vybrat správný typ uchycení;

Pokud vše zdárně zvládnete, čeká vás na závěr montáž, která je ve „vašich rukách“. Internetový obchod, vzhledem k faktu montáže svépomoci, je vhodnější pro zákazníky, kteří jsou manuálně zručnější a pro domácí kutily. Co dělat v případě, že nejste domácí kutil či jen nemůžete věnovat dostatek času výběru a montáži žaluzií? Pak je jednoznačnou možností montážní firma.

Montážní firma – bez starostí, bez problémů

V případě, že si sami netroufnete či jen nechcete absolvovat všechny kroky v předcházejícím případě, pak doporučujeme zvolit montážní firmu. V čem spočívají výhody montážních firem? Montážní firma za vás vše vyřeší. Obchodní zástupci vám doporučí vhodný typ stínící techniky včetně ovládání a uchycení. Pomohou vám s výběrem barvy nebo látky. Samozřejmě za vás přeměří i okna. Poté vám vystaví cenovou nabídku. V případě, že ji akceptujete, zbývá už jen domluvit si termín montáže. Montážní firmy poskytují záruku nejen na stínící techniku, ale i na montáž. Pokud se vám stínění porouchá, stačí jen zavolat a domluvit si schůzku s technikem. Montážní firma vám poskytne plný servis bez starostí a bez rizika.

Přejít na nabídku žaluzií

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: