Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Interiérové horizontální žaluzie

Horizontální žaluzie jsou nejběžnějším typem interiérového zastínění místnosti. Jsou cenově nejdostupnějším stíněním. Lamely žaluzií jsou vyrobené z hliníku, který má vysokou odolnost a jsou vhodné například i do místností, kde se drží hodně vlhko.

Žaluzii si můžete vybrat s různým provedením horního profilu až z 31 druhů barev a široké škály ze vzorníku lamel až 87 druhů barev. Takže si žaluzie můžete hezky sladit s interiérem v domácnosti. Lamely jdou také různě kombinovat. Můžete mít jednu žaluzií i z více barev.

Pokud jste fanoušek například nějakého fotbalového klubu u nás není problém vyrobit takhle sladěné žaluzie. Žaluzie jsou vhodné pro každodenní zastínění před sluncem. Sluneční paprsky si regulujete podle sebe. Pokud budete chtít zcela zatemňující žaluzie je vhodnější zvolit typ HIT II, který má lamely udělané tak, aby při zatažení vznikl minimální průnik světla.  


Údržba žaluzií je velmi snadná, postačí Vám pouze suchý hadřík a vysavač na nejmenší výkon, který Vám odstraní prach.  

Doporučujeme pro výběr bezplatnou schůzku s obchodním zástupce, který vám pomůže s výběrem tak, aby vyhovoval nejlépe vašim potřebám.

 Přejít na nabídku horizontálních žaluzií

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: