Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Inteligentní řízení domu a stínící techniky není otázkou zítřka. Poznejte systémy automatizace domácnosti Connexoon a TaHoma®

Bydlení 21. století nabízí stále nové možnosti, jak udělat Váš domov příjemnějším místem. Starosti o Vaše pohodlí a bezpečí teď můžete nechat na inteligentním systému. Bude Vaším neviditelným sluhou, který vše udělá přesně tak, jak mu řeknete.

Connexoon

Pro pohodlné ovládání domácnosti odkudkoli

Systém Connexoon nám přináší pohodlné, bezpečné a šetrné ovládání tří důležitých prvků naší domácnosti – stínění, příjezdu k domu a terasy. Connexoon je vyroben v elegantním designu, který nijak nenaruší interiér domu. Stačí jej připojit k internetu a přidat jednu aplikaci nebo libovolnou kombinaci dvou aplikací z nabídky Window, Access a Terrace.
Vybraná zařízení pak zvládnete ovládát odkudkoli v aplikaci, kterou podporují operační systémy Android a iOS.
Systém Connexoon je vhodný pro ovládání jednoho nebo dvou prvků domácnosti. Pro komplexní ovládání celé domácnosti je tu systém TaHoma®.

TaHoma®

Chytrá, úsporná a bezpečná domácnost díky systému TaHoma®.
Je to systém automatizace domácnosti - elegantní designové zařízení, které doma napojíte na internet a ke kterému bezdrátově připojíte vnitřní i venkovní stínění, osvětlení, vytápění, alarm nebo vjezdovou bránu a garážová vrata.
Všechna zařízení pak ovládáte v aplikaci ve svém telefonu nebo dálkovým ovladačem.

Bezpečí

  • Kontrolujte dům odkudkoli.
  • Zavře garážová vrata jakmile odjedete.
  • Simulujte přítomnost v domě rozsvícením světel, i když jste zrovna na dovolené.

Úspora

  • Sluneční čidlo vytáhne přes den žaluzie nebo rolety, aby dovnitř pustilo slunce a přirozené teplo.
  • Topení samo udržuje požadovanou teplotu, ale neplýtvá energií.

Pohodlí

  • Celá domácnost je řízena z aplikace v telefonu, dálkovým ovladačem nebo s pomocí scénářů.
  • Scénáře spolu navzájem spolupracují. Odjíždíte? Zapne se alarm, vypnou světla, zavře vjezdová brána a venkovní žaluzie nebo rolety

A jak to funguje v praxi?

Scénáře

  • Se scénáři vám odpadá každodenní ovládání a kontrola domu. Stačí je jednou nastavit a pak vyvolat stisknutím tlačítka - odjíždíte do práce, stisknete tlačítko a světla sama zhasínají, rolety/žaluzie se zatahují, garážová vrata a vjezdová brána se otvírají, aby se hned po vašem odjezdu opět bezpečně uzavřely.

Kalendář

  • Naplánujte si automatické spouštění jednotlivých scénářů na konkrétní měsíc, den i hodinu - v pracovních dnech chcete spouštět jiné scénáře a v jiné hodiny než o víkendech, kdy si všichni rádi přispíme. S TaHomou můžete. A kdykoli bude třeba, (de)aktivujete jiné scénáře nebo přenastavíte stávající.

Smart scénáře

  • Nastavte si pokročilé scénáře, které kombinují několik podmínek naráz - sluneční čidlo na venkovních roletách zjistí, že dnešek bude opravdu horký den, ostré slunce každou minutou zvyšuje teplotu v místnosti. Jakmile to TaHoma® zjistí, rolety zatáhne a v domě vám udrží příjemnou teplotu.

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: