Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Hravé a veselé stínění? Oživte dětem jejich pokoj!

O moderním látkovém stínění zde už toho bylo napsáno hodně. Dnes bychom se ale v tomto článku chtěli zaměřit na stínění pro ty nejmenší členy rodiny.  Pokud chcete dopřát dětem poklidný a ničím nerušený spánek, určitě víte, že zastínění oken je velmi důležitým faktorem. Proč jim ovšem nedopřát i něco navíc?

Dětský pokoj je místo plné her, obrázků, hraček a radosti.  Jeho vzhled však můžete doladit i látkovými roletami nebo plissé žaluziemi. Ty v pokoji zajistí nejen požadované zatemnění, ale díky různým barvám a vzorům pokoj i krásně oživí. Vybírat můžete z klasických pastelových barev, motivů kytiček, puntíků, pruhů, ale i různých postaviček, zvířátek a příšerek.  Nabídka je široká a určitě se neomezuje jen na ty nejmenší, svoje favority zde tak objeví i děti školního věku.

(Kolekce látek ISOTRA)

Při výběru se samozřejmě soustřeďte i na praktickou část a dávejte pozor na vhodnou propustnost a gramáž látky. Pokud v pokoji spí dítě i přes den, vybírejte určitě z řady zcela zatemňujících (blackoutových) látek s 0% propustností světla.   

Střešní okna? Žádný problém! Většina látek je vhodná i pro zastínění střešních oken, takže váš výběr nebude tímto omezen. Naopak! Někteří výrobci střešních systémů přišli i s vlastní kolekcí pro děti. Na oknech se vám tak můžou zabydlet princezny z Frozen, Auta, nebo Medvídek Pů s jeho přáteli. Pro ty větší jsou tu dokonce hrdinové z Hvězdných válek, které ocení určitě i dospělí fanoušci této filmové ságy.

(Kolekce látek VELUX)

Máte zájem o rolety? Chcete si prohlédnout látky nebo si nechat poradit od odborníka?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s Vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí Vám s nejvhodnějším řešením.

Přejít na nabídku látkové rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: