Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Horizontální žaluzie - bestseller interiérové stínící techniky

Horizontální žaluzie jsou nejčastěji instalovaným prvkem stínící techniky. Jejich uplatnění je především při instalaci na plastová, hliníková či dřevěná euro okna. Samozřejmostí je provedení pro kastlová okna a speciální meziskelní typ. Žaluzie je tvořena, obvykle, železným profilem a hliníkovými lamelami. Existuje rovněž speciální provedení do vlhkého prostředí, kde je jak profil žaluzie, tak její lamely vyrobeny z hliníku, díky kterému žaluzie nekoroduje.

Vyberte si u nás z mnoha provedení horizontálních žaluzií

Horizontální žaluzie nemusí být jen standardní stříbrná nebo bílá. Na výběr máte z více než 70 barevných provedení, včetně dekorativní varianty v imitaci dřeva, která na první pohled je k nerozeznání od pravého dřeva. Kresba tohoto provedení je jedním slovem úchvatná.

Jak se horizontální žaluzie ovládají?

Nejběžnější způsob ovládání horizontálních žaluzií je pomocí řetízku, díky kterému velice snadno polohujete žaluzii přesně tak, jak chcete. Existují i jiné způsoby ovládání jako je například pomocí šňůrky a táhla nebo kliky. Variant je samozřejmě více. Nemusíte se vůbec ničeho obávat, vše s vámi na místě prokonzultuje obchodní zástupce, který vám poradí nejvhodnější řešení.

Celý náš sortiment horizontálních žaluzií naleznete zde. Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci zcela zdarma.

Přejít na nabídku horizontálních žaluzií

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: