Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Hliníkové pergoly, přístřešky a garážová stání

Komu by se k rodinnému domu nehodilo kryté posezení, přístřešek anebo garážové stání. Jak ovšem nejlépe zvolit vhodný typ? Dřevěné pergoly jsou sice taky vhodné pro letní posezení, ale vyžadují neustálou péči, aby dřevo zůstalo pořád stejně krásné. Vhodným materiálem jsou tedy hliníkové pergoly, které tolik péči nevyžadují. Otázkou zůstává, k čemu všemu vlastně chcete pergolu používat a jak moc pod ní budete trávit čas.

Pokud trávíte posezením na zahradě hodně času a očekáváte od pergoly i jenom částečnou možnost zastínění, včetně přídavných stínících prvků, jakou jsou screenové rolety a venkovní žaluzie po stranách, pak se Vám určitě vyplatí investovat do bioklimatických pergol, které nabízí nejvyšší komfort.

 

Jestli ovšem hledáte jen vhodný přístřešek, který uchrání Vaši terasu nebo auto před deštěm, postačí Vám hliníková pergola s pevnou střechou, která se většinou vyrábí z polykarbonátu nebo skla. Může být upevněna na domě, nebo může stát samostatně opodál. Hodí se tak nejen pro posezení, ale využít se dá právě i jako kryté parkovací stání.  V základním provedení je k dostání v několika barevných variantách, od klasické bílé, přes praktickou stříbrnou až po moderní antracit.  Za příplatek si samozřejmě můžete vybrat i jiný odstín RAL nástřiku.

 

Montáž takové pergoly je v podstatě jednoduchá a můžete se do ní pustit i sami, pokud jste kutilové a máte doma potřebné nářadí. Jestli ponecháte montáž na kvalifikovaných montážnících, tak nezabere více než pár hodin, jak jsem se sama přesvědčila. Odtok vody je vyřešen vývodem vody ve sloupu a okapem v přední části pergoly. Pro usazení potřebuje mít nachystané betonové patky do kterých se následně kotví stojny. Pak už je potřeba pospojovat správně jednotlivé díly pergoly do sebe. Na závěr se osadí střecha pergoly polykarbonátem, který se utěsní a je hotovo?

Máte zájem o hliníkové pergoly? Kontaktujte nás.

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat nebo si rovnou sjednejte bezplatnou schůzku s obchodním zástupcem.

Přejít na hliníkové pergoly

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: