Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Hledáte něco víc než klasické stínění? Zkuste fotožaluzie

Vertikální žaluzie jsou oblíbené především pro zastínění kancelářských prostor, ale svoje místo našly i v mnoha domácnostech. Dají se použít nejenom k zastínění oken, ale i ke skrytí nedostatků nebo předělení místností. Pokud vás nelákají klasické jednoduché barvy nebo vzory, nevěste hlavu a udělejte si žaluzii přesně podle vašich představ!

Stačí si jen vybrat obrázek nebo fotografii, která se kvalitním tiskem přenese přímo na vertikální žaluzii, případně i na roletu, nebo japonskou posuvnou stěnu. Při špičkovém tisku je zaručena velmi dlouhá živostnost a zdravotní nezávadnost. Fotožaluzie tak můžete použít i k zastínění dětských pokojů.

Fotožaluzie jsou velmi oblíbené jako moderní zastínění domácnosti, ale skvěle slouží i firmám jako další reklamní plocha.  Je tedy jen na vás, zda si na vaše stínění umístíte fotografii z dovolené, obrázek vašeho mazlíčka, anebo logo firmy.

V případě, že nemáte jasno co na žaluzii umístit a žádný z vašich obrázků se vám nehodí, tak se určitě obraťte na fotobanku. Na internetu takových naleznete spousty, které disponují všemi různými žánry a motivy. Obrázek si tak za drobný poplatek koupíte včetně práv a hlavně v kvalitním rozlišení.

 

 Chcete super vertikální žaluzie? Kontaktujte nás.

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat nebo si rovnou sjednejte bezplatnou schůzku s obchodním zástupcem.

Přejiít na vertikální žaluzie

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: