Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Další novinkou v naší firmě, kterou vám chceme představit jsou garnýže

Další novinkou v naší firmě, kterou vám chceme představit jsou garnýže.

Garnýž z něm.slova Karnise, nebo  záclonová konzola, se montuje nad okna, na ní se pak zavěsí záclona nebo závěs.  Může to být dřevěná tyč, kovová trubka nebo kolejnička s konzolemi na zavěšení. Tyč může být na koncích ozdobena koncovkami nebo může být zakryta bedněním z umělé hmoty či z přírodního dřeva.

Veškeré garnýže z naší nabídky se dají upevnit do stropu nebo do zdi.  Moderní záclonové tyče díky rohovým spojkám dnes nemají problémy ani s rohy či atypickými tvary oken. Závěsné záclonové tyče jsou dnes nabízeny v nejrůznějších barvách a provedeních a mohou se tak skvěle přizpůsobit interiéru. Nejčastěji na zavěšení záclon a závěsů se používají kroužky se žabičkami. Č i š nejrůznější, jezdci i háčky.

Každá garnýž se nejen pro její vzhled povrchově upravuje. Dřevěnou garnýž je možné pro lepší vzhled lakovat nebo třeba mořit. Je samozřejmě možné ji ponechat bez jakékoli úpravy. Tím ale ztrácí na životnosti. Jako dřevěnou garnýž, tak i kovovou je třeba povrchově upravit. Tím získá barevný vzhled, životnost a odolnost proti opotřebení. Nejčastější úpravou kovové garnýže je práškové lakování-stříkání v různých barevných odstínech.

Co se týče údržby, jsou prakticky bezúdržbové, stačí pouze setřít vlhčeným hadříkem.

Garnýže jsou vhodné do každého pokoje a pro každý vkus.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: