Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Co na zimu se sítěmi proti hmyzu?

Blíží se opět zima a vám se možná honí hlavou, co se síťkami proti hmyzu přes zimu. Sundat je radši? Nesundat? Vlastně obě varianty jsou správné.

Sítě proti hmyzu jsou vyrobené z extrudovaného hliníku, tím pádem můžete bez problému nechat síťky v oknech, mráz vám je neponičí.

Pokud ale chcete prodloužit životnost sítí, je lepší síť před zimou uschovat na bezpečném místě v domě. Radši jen upozorňujeme na opatrnou manipulaci. Pokud jsou sítě opřené nebo položené na nerovném povrchu, může dojít k jejich protržení či pokřivení rámu. Proto dbejte, prosím, na uskladnění a případnou ochranu celé plochy sítě.

Jakmile ustanou pak mrazíky a začne slunce prohřívat zamrzlou zemi, můžete během pár chvil sítě na okna opět nainstalovat a těšit se doma z čerstvého vzduchu ale bez otravného hmyzu.

Jak mohu sundat a vyčistit okenní sítě?

Síť se velmi jednoduše sundá jen pootočením háčků z vnitřní strany.

Síť můžete poté opláchnout opatrně sprchou, případně jemně setřít hadříkem nebo kartáčkem, abyste z ní odstranili všechny nečistoty a prach, které za celou sezónu nasbírala. Nepoužívejte žádné agresivní saponáty. Při větším znečištění můžete použít mýdlovou vodu a poté pouze opláchněte čistou vodou a nechejte vyschnout. Uskladněte na bezpečném místě.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: