Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Bydlení s výhledem na krásnou Pálavu - to jsou Mladé Vinohrady

Pálava je chráněná krajinná oblast, která se rozkládá jižně od Brna v okolí vodních nádrží Nové Mlýny až po rakouské hranice u Mikulova. A právě s výhledem na tuto nádhernou krajinu jsou postaveny nové rodinné domy v nedalekém Zaječí. V čem je pro nás tento projekt významný? Povedlo se nám probojovat výběrovým řízením a stali jsme se výhradním dodavatelem stínící techniky.

Výstavba domů začala v roce 2018 a stále je ještě v běhu. Vyrostlo zde 30 dvojdomků a 1 samostatně stojící dům. V současné době je část domů dostavěná a část ve fázi stavby.

Domy jsou navrženy ve třech typech — od luxusních domů s možností dispozice 5+kk s garáží, až po domy se třemi samostatnými jednotkami 2 x 2+kk a 1+kk. Jedná se o domy energeticky úsporné, kde je hlavním zdrojem tepla tepelné čerpadlo nebo elektrický kotel. Garáž je buď řešená jako stavba nebo formou pergoly na míru pro auto.

Naše společnost je výhradním dodavatelem stínící techniky. Zatím jsme zde na některé z hotových domů instalovali přiznané venkovní žaluzie Zetta 90 s motorickým ovládáním na vypínač nebo dálkové ovládání a máme zadané ve výrobě sítě proti hmyzu. V řešení jsou dále také bioklimatické pergoly a markýzy na míru.

Věříme, že každý dům najde svého majitele a že se v nich bude novým obyvatelům spokojeně bydlet.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: