Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Buďte netradiční a zvolte látkové žaluzie plissé

Plissé žaluzie se nejčastěji montují přímo na okenní křídlo nebo dveře, čímž umožňují plnohodnotné používání bez nutnosti vytahování. Plissé žaluzie jsou vysoce variabilní díky svému jedinečnému způsobu ovládání a proto jsou vhodné pro velmi atypická, plastová, dřevěná i hliníková okna. Plissé jsou určené nejen do standardních oken, ale také do oken střešních a do zimních zahrad. Ve srovnání s klasickou žaluzií jsou skládané látkové plissé ojedinělé tím, že se vždy stahují a vytahují horním či dolním profilem současně.

Nejčastěji dodáváme plissé ovládané manuálně tahem za madlo, se šňůrkovým vedením a s ocelovým lankem. Při šňůrkovém vedení je k oknu plissé fixováno botičkami, díky nímž je možné si nastavit stínící pruh látky v kterékoliv části Vašeho okna.

Na výběr máme několik typů látek v různých stupních propustnosti světla, reflexní a dokonce i oblíbenou zatemňující, která nepropustí do Vašeho interiéru žádné světlo. Další nespornou výhodou je možnost kombinace dvou látek pro denní a noční použití, případně dvojité plissé, které umožňuje regulovat intenzitu slunečního záření a současně pomáhá šetřit energii.

A jaký typ plissé si vybrat? Tak s tím Vám pomůžou naši obchodní zástupci. Proto nás neváhejte kontaktovat za účelem schůzky, která je nezávazná a zcela zdarma.

 

Přejít na nabídku plissé žaluzie

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: