Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Balkónová markýza

Zastínit balkón nemusí být vždy jednoduchá záležitost. Faktorů ztěžujících výběr vhodného stínění je mnoho, ať už je to umístění ve vyšších patrech, či komplikovaná montáž nebo nemožnost uchycení do nové fasády. Rádi bychom Vám představili novinku v našem sortimentu, balkónovou markýzu, která elegantně vyřeší zastínění těchto prostor. Velkou výhodou je její snadná montáž, která nevyžaduje stavební úpravy či vrtání. Markýza funguje na principu teleskopických tyčí, které zapřete mezi podlahu a strop. Díky bočním výklopným tyčím si nastavíte potřenou délku a úhel zastínění a tím můžete regulovat sluneční svit.

Kovovou konstrukci v šedé barvě můžete kombinovat s pěti barevnými variantami. Roleta je vyrobena z vysoce odolného polyetylénu HDPE (High-Density Polyethylen) ze kterého se vyrábějí i vodovodní plastové trubky. Materiál je stálobarevný, odolný vůči slunečnímu záření a povětrnostním vlivům. Poskytuje až 95% ochranu před UVA a UVB zářením.

 

Maximální výška, do které se dá rám upevnit je cca 3 metry. Šíří markýzy lze vybrat z následujících velikostí : 98 cm, 148 cm, 198 cm, 246 cm a 296 cm. K dispozici je i spojovací část rámu, čímž je možné umístit více rolet vedle sebe.

 

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: