Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Akce 1 + 1 screenová roleta zdarma k pergole ARTOSI

Toto si prostě nemůžete nechat ujít. Spustili jsme pro vás akci 1 + 1 zdarma na screenové rolety, které si objednáte k hliníkové pergole ARTOSI. Nemusíte slevovat ze svých nároků na komfort - až do 31.5.2021 dostanete ke každé screenové roletě do pergoly druhou zdarma.

Akce má jednoduché podmínky a ušetří vám nemalé peníze. Jestliže objednáváte bioklimatickou pergolu ARTOSI, určitě jste přemýšleli i nad možností dokoupení screenových rolet. Ty vás ochrání před nízkými slunečními paprsky, stejně jako před deštěm, pofukujícím vánkem i před otravným hmyzem. Teď si můžete k pergole objednat dvě rolety a jednu z nich budete mít zdarma. Objednáte 4 rolety a 2 máte zdarma. V případě volně stojící pergoly se 6 roletami budete mít zdarma 3.

Reálná sleva je tedy v hodnotě většinou 20 000 - 90 000 Kč (záleží na počtu rolet, jejich rozměru, motorickém pohonu a dalších volitelných atributech).

Akce na screenové rolety zdarma k objednávce hliníkové pergoly platí na závazné objednávky uskutečněné do 7.5.2021. Zdarma jsou vždy rolety s nejmenší plochou m2. Pro cenovou nabídku nás kontaktujte telefonicky nebo prostřednictvím kontaktního formuláře.

KONTAKTY

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: