Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Jak zpříjemnit posezení na terase? Vyhrála to markýza!

Jak zpříjemnit posezení na terase, Vyhrála to markýza! Krásné počasí láká k tomu, abychom jsme si sedli na terasu či balkón a užívali si teplého dne. Jarní sluníčko je příjemné, ale pokud si chceme číst, může být na obtíž. Abychom si mohli regulovat sluneční svit, vsaďte na markýzu.

Číst celý článek...

I stínící technika má svou historii

V dnešní době je stínící technika samozřejmostí. Avšak málokdo z nás tuší, že stínění má sáhodlouhou historii. Během času se postupně vyvíjela a zdokonalovala, až se dosáhlo dnešní podoby, kdy je možné zastínit okna mnoha variantami této techniky – žaluzie, rolety, plissé, závěsy, venkovní stínění apod.

Číst celý článek...

Strašák jménem jarní úklid

Jaro a sluníčko přináší dobrou náladu, ale také zjištění, že nás čeká velký jarní úklid. Krásné počasí dodává energii, ale řekněme si to upřímně, když vysvitne sluníčko, vidíme nejen špinavá okna, ale i prach na žaluziích a další stínící technice. Naštěstí většina prvků stínící techniky je velmi nenáročná na údržbu nebo bezúdržbová.

Číst celý článek...

Plisované sítě proti hmyzu

I když to tak ještě nevypadá, jaro je už tady!!!! A s ním i dotěrný hmyz. A právě před ním Vás i vaši domácnost skvěle ochrání plisovaná síť, která je velice oblíbená pro svůj originální a zajímavý design, který vypadá jako harmonika.

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: