Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Japonské stěny

Japonské látkové posuvné stěny jsou jedním ze stínicích systémů, který se vám dokáže zcela přizpůsobit. Svým vzhledem vám dodají příjemné řešení stínění oproti klasickým roletám či žaluziím. Japonské látkové posuvné stěny využijete standardně k zastínění oken, k předělení prostoru nebo čistě jako dekorativní prvek. Je zavěšena na ploché hliníkové liště, která může být dvou, tří i více kolejnicová.

Číst celý článek...

Další novinkou v naší firmě, kterou vám chceme představit jsou garnýže

Garnýž z něm.slova Karnise, nebo  záclonová konzola, se montuje nad okna, na ní se pak zavěsí záclona nebo závěs.  Může to být dřevěná tyč, kovová trubka nebo kolejnička s konzolemi na zavěšení. Tyč může být na koncích ozdobena koncovkami nebo může být zakryta bedněním z umělé hmoty či z přírodního dřeva.

Číst celý článek...

Rolety, žaluzie – ale které kam?

Nejen proti velkému teplu a ochraně před ostrým sluncem, ale také k zajištění soukromí či úplnému zatemnění místnosti se hodí zastínění oken. Ani drahá klimatizace nebude nutná. Je vícero stínících systému, ale nejvíc se používají žaluzie a rolety.

Číst celý článek...

Pamatujte na venkovní žaluzie již ve fázi projektu!

Obliba venkovních žaluzií je v současné době na vzestupu, a proto se stávají neodmyslitelným doplňkem moderních staveb. Pokud chceme docílit co největší úspory energie, je potřeba na tyto prvky pamatovat, a to nejlépe ve fázi projektu.
V níže popsaném článku si řekneme, jak správně připravit prostor (podomítkový box) pro venkovní žaluzie.

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: