Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Životnost exteriérové stínící techniky máme i ve svých rukou

Venkovní stínění je investice, od které očekáváme co nejdelší funkčnost a životnost. Prodloužení životnosti produktu docílíme tak, že se o něj budeme průběžně starat a tím omezíme nutnost servisních zásahů. Exteriérové stínění je navrženo tak, aby vydrželo nepřízeň počasí i časté používání, proto by bylo zbytečné poškodit je zanedbanou údržbou.

Číst celý článek...

Novinka – Látková pergola LUKA

Novinka – Látková pergola LUKA

Přemýšlíte jak nejlépe vytvořit příjemné posezení na zahradě? Máme pro Vás řešení. Nová pergola Luka Vám splní, vše na co si vzpomenete. Posuvná střecha je vyrobena z jednoho kusu nehořlavé PVC tkaniny. 

Číst celý článek...

Látkové rolety Larra

Látkové rolety Larra

Tak už nám pomaličku začíná svítit sluníčko a jednou z možností jak si zabránit průniku paprsků do našich obydlí je moderní látková roleta typu Larra. Je to roleta s moderními zaoblenými a vlnitými tvary a designem, který vám společně s vybranou látkou zpříjemní nejen váš domov, ale zútulní pohled na okna.

Číst celý článek...

Žaluzie plissé - velice moderní prvek

Nejen v módě, ženy plisse nosí na sukních a šatech, ale už i ve stínící technice se objevuje tento prvek.

Plisse je skládána látková žaluzie, která oblékne vaše okna, zútulní interiér a samozřejmě poskytne zastínění šité na míru vaší místnosti.

Číst celý článek...

Moderní variace látkových rolet

V dnešním článku na blogu bychom se opět vrátili k designovému zastínění, mezi jehož hlavní prvky neodmyslitelně patří látkové rolety. Kromě nepřeberného množství látek, kteří dodavatelé nabízí se rozrůstá i design konstrukcí a celkového vzhledu látkové rolety.

Číst celý článek...

Inteligentní řízení domu a stínící techniky není otázkou zítřka. Poznejte systémy automatizace domácnosti Connexoon a TaHoma®

Bydlení 21. století nabízí stále nové možnosti, jak udělat Váš domov příjemnějším místem. Starosti o Vaše pohodlí a bezpečí teď můžete nechat na inteligentním systému. Bude Vaším neviditelným sluhou, který vše udělá přesně tak, jak mu řeknete.

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: