Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Venkovní roleta do střešních oken

Není mnoho stínění, které lze použít do střešních oken – jedním z nich je právě venkovní roleta. 
Ten, kdo má podkrovní byt nebo obyvatelné podkroví v domě, ví jaké to je trávit čas v těchto místnostech v horkých letních dnech. 

Číst celý článek...

Venkovní žaluzie

Tak už se nám zase blíží léto. Jak se ale co nejvíce ubránit opakujícím vedrům z posledních let? Proč si nevybrat právě venkovní žaluzie či rolety, které vám díky svým izolačním vlastnostem pomohou překonat horká léta, ušetří kupu peněz a navíc skvěle vypadají.

Číst celý článek...

Římské rolety

Zařizujete si nové bydlení či pouze toužíte po změně interiéru a přemýšlíte jaké zvolit zastínění? Pokud jste příznivci klasických závěsů, ale zároveň hledáte něco originálního, ideální variantou jsou římské rolety.

Číst celý článek...

Krásný den na terase či balkóně

Opět přišlo jaro, blíží se léto a s nimi i spojené posezení venku na terase, nebo balkóně. I když je pobyt na sluníčku příjemný, přece jenom při delším pobytu člověk zatouží po stínu. Pokud si tedy chcete dopřát komfortní odpočinek venku, nezapomeňte opatřit balkón či terasu markýzou.

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: