Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Připravte se na léto s terasovou markýzou

Slunečné jarní měsíce jsou v plném proudu. To je ten správný čas začít s přípravami na parné léto. Pobyt na sluníčku máme všichni rádi, ale po dlouhém pobytu na sluníčku všichni uvítáme možnost schovat se do stínu. Proto jsme pro Vás připravili článek o terasových markýzách.

Číst celý článek...

Dopřejte péči zastínění oken při jarním úklidu

Jaro je tady, venku se probouzí příroda, vše se začíná zelenat, slunce hřeje. S příchodem jara je pro spoustu lidí neodmyslitelně spojen i jarní úklid. Zvláště v téhle době, kdy jsme díky okolnostem odkázáni trávit tolik času doma. Vrháme se do podrobného uklízení a na řadu přichází i umývání oken. Pojďme se proto podívat v našem článku i na to, jak si poradit s čištěním stínící techniky na oknech.

Číst celý článek...

Jak si připravit markýzu na zimu

Doposud Vám markýza sloužila jako krásné stínění bránící slunci v parných letních dnech, ale jak ji ochránit na zimu, aby sloužila i příští rok? Proto je dobré ji správně na zimu připravit a zazimovat.

Co tedy nejdříve udělat pro její ochranu?

Nejdříve se postaráme o látky a potom o samotnou konstrukci.

 

 

Číst celý článek...

Římské rolety

Římské rolety

Jednoznačně za královnu rolet považuji římské rolety. Jsou vysoce elegantní a zároveň nabízejí praktické řešení stínění oken a jiných ploch. Dokáží každý interiér zútulnit a dodat mu tak osobitý šmrnc. 

 

 

Číst celý článek...

Vertikální žaluzie

Pro mnohé něco nového, pro někoho stará dobrá klasika.Tento druh zastínění je rok od roku žádanější.Jejich největší výhodou je, že s nimi zastíníte velké plochy a zároveň Vám danou místnost krásně zútulní.

Číst celý článek...

Balkónová markýza

Zastínit balkón nemusí být vždy jednoduchá záležitost. Faktorů ztěžujících výběr vhodného stínění je mnoho, ať už je to umístění ve vyšších patrech, či komplikovaná montáž nebo nemožnost uchycení do nové fasády.

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: