Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Návštěva R + T Stuttgart

V minulém týdnu se konal největší veletrh stínící techniky, u kterého naše firma nemohla chybět. Snažíme se sledovat veškeré novinky, které se stínící techniky týkají, a proto se vám v krátkém článku budeme snažit popsat zážitky a poznatky, kterým se nám dostalo, při návštěvě výstaviště ve Stuttgartu.

Číst celý článek...

Závěsy - pocit domova

Přestože dnes existují různé systémy zastínění, klasické závěsy si stále udržují vysokou oblibu. Vzdušné nařasené látky vytvářejí protiklad k strohým roletám či žaluziím. Hodí se spíše do klasických interiérů, kde se podílejí na estetickém dojmu místnosti, ale také ji chrání před sluncem a nežádoucími pohledy z venku.

Číst celý článek...

Kusové záclony – vezmete a odcházíte

Chcete být moderní? Záclony jdou opět do kurzu!V dřívějších dobách se záclony využívaly především k funkci částečné neprůhlednosti okna a zabraňovaly průniku studeného vzduchu přes spáry netěsnících oken. V dnešní době výborně těsnících oken to již není nutné. Nyní je jejich hlavním posláním dotvořit útulnost Vašeho interiéru a zajistit částečnou neprůhlednost okna.

Číst celý článek...

Hledáte něco víc než klasické stínění? Zkuste fotožaluzie

Vertikální žaluzie jsou oblíbené především pro zastínění kancelářských prostor, ale svoje místo našly i v mnoha domácnostech. Dají se použít nejenom k zastínění oken, ale i ke skrytí nedostatků nebo předělení místností. Pokud vás nelákají klasické jednoduché barvy nebo vzory, nevěste hlavu a udělejte si žaluzii přesně podle vašich představ!

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: